Donderdagochtend 14 december heeft Gerrit Dijkstra van "Meet and Greet" verteld over zijn handicap en de sporten die hij als Friese parasportheld nu allemaal doet. Ook de leerlingen van Tersoal en Gauw waren bij deze " workshop" aanwezig.

Op dinsdag 30 januari organiseren de drie Legeanster scholen een gezamenlijk voorleesontbijt. We eten dan samen én luisteren naar 6 kinderen die mooi kunnen voorlezen. Het voorleesontbijt is in de school van Tersoal, alle kinderen van de drie scholen komen daar dan.

Dus gezellig samenscholen!

 

Op 5 december mochten we Sinterklaas en zijn drie Pieten op school ontvangen. 

Donderdag 21 december vieren we op een alternatieve manier kerst op school. Er worden twee films vertoond, een voor de groepen 1 t/m 4 en een voor de groepen 5 t/m 8. Tijdens de filmvoorstelling kunnen de leerlingen genieten van lekkere hapjes. Voorafgaande aan de bioscoopvoorstellingen zijn de ouders en broertjes en zusjes uitgenodigd voor een kerstborrel van 16.45 uur tot 17.30 uur.

U hebt in november weer een informatiebrief ontvangen, zodat u bent ingelicht over de stand van zaken, maar ook over de mensen die meegaan naar de nieuwe school. In deze nieuwsbrief kon u ook lezen dat er op 17 januari aanstaande een speciale informatieavond is over het proces, toekomst, maar ook over de visie en de werkwijze van de nieuwe school.