Feestelijke opening Coderdojo

 

Goedendag, 

 

Woensdag 15 Februari vanaf 16:00-17:30 is er bij  Bibliotheek Mar en Fean Sneek een feestelijke opening van Coderdojo. 

 

Bibliotheek Mar en Fean en Coderdojo

Bibliotheek Mar en Fean is begonnen met Coderdojo omdat het de jeugd de vaardigheden wil geven die nodig zijn om de mogelijkheden van de online wereld te benutten. 

De Bibliotheek ziet Coderdojo als een perfect middel om zijn  maatschappelijke brede visie te ondersteunen, via Coderdojo kunnen wij Jongeren voorbereiden op de toekomst en hun vroegtijdig kennis te laten maken met deze technieken. 

 

Bij deze feestelijke opening gaan wij allemaal verschillende leuke technische workshops houden zoals 3D printen, je eigen website bouwen , Coderdojo, 3D pennen en nog veel meer leuke activiteiten. 

 

Over Coderdojo

Bij een Coderdojo maken jongeren kennis met techniek en leren zij op een eenvoudige en leuke manier programmeren, websites en apps maken en nog veel meer. De bijeenkomsten zijn altijd gratis toegankelijk. Vrijwilligers met een passie voor technologie begeleiden de jongeren, maar het uitgangspunt van Coderdojo is vooral: Zelf Doen. Coderdojo is oorspronkelijk een Ierse vrijwilligersorganisatie. Inmiddels zijn er wereldwijd, in meer dan 50 landen, meer dan 700 Coderdojo’s.

Wij van  Bibliotheek Sneek hopen uw op Woensdag 15 Februari tussen 16:00-17:30 te zien.

 

In de bijlage sturen wij een poster mee van Mar en Fean en Coderdojo.

Wij hopen dat u deze wilt ophangen.

 

Met vriendelijke groet,

Mark Bartelds