De opvolgster van juf Fardau is Geertje van der Hem. 

Marissa Kuijpers start volgend schooljaar op de Súd Wester in Sneek. Wij zullen deze vrolijke meid gaan missen en hopen dat ze een fijne tijd krijgt op de nieuwe school.

 

Deze week hebben we afscheid genomen van juf Sharryll, meester Andre en meester Simon.

Juf Sharryll heeft elders vast werk kunnen krijgen en we hopen dat ze het naar haar zin krijgt in haar nieuwe baan. Zij paste goed en het team en was een lieve juf voor de leerlingen. Meester Andre heeft les gegeven in de middengroep en heeft dat geweldig gedaan. De leerlingen waren blij met hem en het was een fijne collega.

Meester Simon heeft het hele jaar stage gelopen bij juf Henny. Dat deed hij zo goed, dat het meer dan logisch was om hem te vragen juf Henny te vervangen tijdens haar herstelperiode. Hij heeft het tweede PABO jaar succesvol afgerond en is een grote belofte voor de toekomst. Ook juf Ingrid heeft haar stageperiode afgesloten in de middengroepen. Dat heeft ze geweldig gedaan en we zullen haar dan ook gaan missen.

 

Juf Fardau had groep 6 beloofd om een slaapfeest te organiseren. Na de simmerparty is groep 6 met juf Fardau ook echt blijven slapen op school. 

Voor een kleine school als de Lege Geaën is het wel heel bijzonder om vier mannen aan een pichnicktafel te zien zitten die alle vier hun werkzaamheden op school hebben. De foto is natuurlijk door een juf gemaakt.