Tijdens de Zwem4daagse zwemmen deelnemers 4 dagen een afstand van 250, 500 of 1.000 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een echte Zwem4daagse-medaille!  

 

Het Woudagemaal organiseert zaterdag 7 juli samen met Kameleondorp Terherne een Meet & Greet met de tweeling uit de kameleonserie die nu te zien is op NPO 3.

 

Met ingang van het nieuwe schooljaar komt er 1 school in de drie dorpen Tersoal, Sibrandabuorren en Gau. Uw kind zit op een school die met de Bibliotheek op school samenwerkt. Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis.

Dankzij de inventiviteit van de juffen Anita en Femmy konden we op een speelse manier de naam van de nieuwe school bekend maken. We waren allemaal aangenaam verrast met de grote opkomst van leerlingen, ouders en belangstellenden.

U bent van harte welkom om 16 juli in de kerk te Sibrandabuorren kennis te nemen van het ontwerp van de nieuwe Mienskipsskoalle De Legeaën.