Open dag 22 maart

 

Op woensdag 22 maart staan onze deuren weer open voor alle belangstellenden, ouders, opa's, oma's , maar vooral ouders en kinderen die op zoek zijn naar een passende basisschool. Op de dag zelf zullen de leerkrachten volgens het reguliere lesprogramma lesgeven met de deuren open.
Deze ochtend organiseert de school de Grote Reken Dag, zodat u getuige kunt zijn van allemaal rekenactiviteiten op het plein en in de klassen.

Als belangstellende kunt u zich laten rondleiden door leerlingen van de school, een praatje maken met teamleden of een blik werpen in de klassen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken op 22 maart of een datum dat het u goed schikt voor een meer uitgebreide rondleiding en gesprek.

 

De Odyssee win-actie!

Ieder jaar verbinden we een leuke Odyssee win-actie aan onze open dag. En ook dit jaar kan iedereen weer al z’n creativiteit en fantasie kwijt in het Odyssee Avontuur! Doe mee met de win-actie, haal 22 maart een deelname-formulier op één van onze scholen, en houd deze website in de gaten voor verdere info!