Maandagochtend 26 maart hebben de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 allemaal paaseieren beschilderd. De paaseieren werden weer beschikbaar gesteld door de familie Hoekstra en gekookt door verschillende moeders.

Op 23 maart is Techniek Tastbaar bij ROC Friese Poort in Sneek aan de Harste 4-6. Inmiddels is dit de 6e editie van het evenement, nu voor de eerste keer in Sneek. Het evenement is van 14.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is natuurlijk gratis.

 

Altijd al eens zelf een stoommachientje willen bedienen? Kom dan op 2 april vanaf 13:00 uur naar het Ir. D.F. Woudagemaal en bezoekerscentrum in Lemmer.

 

 

 

 

Haal de kerstmuts maar snel van zolder, want Timmerdorp Sneek staat dit jaar in het teken van KERST! Ben je tussen de 8 en 12 jaar en heb je zin om in de zomervakantie te timmeren, hutten te bouwen en vrienden te maken, zorg dan dat je erbij bent! Vol = vol.

 

Op zondag 27 mei vindt de 4 Mijl van Sneek weer plaats! Voorafgaand aan de 4 Mijl van Sneek is er de Rabo Kidsrun. Kinderen kunnen GRATIS meedoen aan dit superleuke, sportieve hardloopfeest.