Dorpsfeest Sibrandabuorren

 

 

Net als voorgaande jaren komt rond deze tijd het Dorpsfeest Sibrandabuorren/Tersoal weer dichtbij. De kindermiddag is gepland op vrijdag 2 juni, de feesttent staat dit jaar weer in Sibrandabuorren op zijn vertrouwde plek.

De kinderen die die dag op school zijn gaan met de leerkrachten naar het feestterrein. De kinderen die die dag vrij zijn zijn van harte welkom tussen kwart voor twaalf en twaalf uur op het feestterrein. Om 12:00 uur starten we daar gezamenlijk met een heleboel lekkere pannenkoeken. Daarna beginnen we met het programma.

Alle ouders / pakes / beppes zijn welkom om te blijven op het veld.

 

Wat betreft de jongste kinderen van rond de vier / vijf jaar, als u zelf niet erbij blijft, vragen we u wel even om even bij mij kenbaar te maken dat uw kind op het terrein is, wij brengen uw kind dan alvast onder verantwoording van een groepsleider.

 

We zoeken nog wel wat hulpkrachten voor bij de spelletjes om alles wat in goede banen te leiden. Ook zoeken we nog mensen die die ochtend thuis pannenkoeken willen bakken en deze voor twaalf uur op het veld willen brengen. Wij zorgen voor het meel. Mocht je willen helpen bij de spelletjes of pannenkoeken willen bakken dan heel graag een mailtje naar ntenkate@ziggo.nl of een bericht naar 06-28926864. Ook voor alle overige vragen kan iedereen ons via deze weg bereiken.

 

Om 14:45 uur gaat het peuterspel voor de kinderen tot vier jaar van start.

Bij erg warm weer zorgen wij zelf voor extra limonade en water voor de kinderen.

 

Feestcommissie Fan Feest Wis