Kinderpostzegels 2017

Groep 7 & 8 doen ook dit jaar weer mee aan de Kinderpostzegelactie.

 

 

 

In de afgelopen week hebben de coachings/ omkeer gesprekken plaatsgevonden. De leerkrachten zijn met de leerling en een of twee ouders in gesprek gegaan over het wel en wee van het kind. 

Zaterdag 1 oktober ben je van harte welkom op NHL Hogeschool tijdens het Weekend van de Wetenschap. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je hier spannende proefjes doen, vliegen met een snelle drone of een kijkje nemen in een heus waterlaboratorium.  

 

 

 

 

 

De school organiseert in de eerste weken van september haar schoolreizen en dat pakt dit jaar prima uit.

Groep 1 t/m 3 heeft afgelopen dinsdag een prachtige schoolreis gehad in het dierenpark AquaZoo. Het is een schitterende dag geworden waarbij de leerlingen voor het eerst echte ijsberen konden bewonderen. 

Bij de foto:

Het mooie van een groep 1 is dat ze leren lezen. Lopen ze door het park en ontstaat er een discussie of ze nu links of rechts moeten naar de ijsberen. Waarop 1 van de kinderen zegt:

"Kijk, we moeten "zoo".

 

 

U wordt weer van harte uitgenodigd voor een eerste coachings/ omkeer gesprek met uw kind en de leerkracht. Van tevoren krijgt u  een lijst met vragen over uw kind. Vul deze lijst alleen in als u vindt dat er iets veranderd is in de thuissituatie t.o.v. vorig schooljaar.