Het goud in jezelf ontdekken

Het goud in jezelf ontdekken 

 

Uit het kunstaanbod van Akte 2 hebben de drie samenwerkende scholen gekozen voor de workshops " Het goud in jezelf ontdekken". Voor het eerst gaan de leerlingen van de drie verschillende scholen tegelijk samen dezelfde workshops doen. Op de drie verschillende locaties worden 4 verschillende workshops gegeven die goed aansluiten bij de " Gouden weken".

 

Het programma ziet er tot nu toe zo uit: 

De groepen 1 t/m 3 van DLG en Tersoal krijgen de workshop " trots als een pauw" aangeboden in Sibrandabuorren. 

De groepen 4 van alle scholen en groep 5 van Gauw krijgen de workshop "Welke schat ligt er achter jouw poort" aangeboden in Gauw. 

De groepen 5 van DLG en Tersoal en de groepen 6 van alle scholen krijgen de workshop " De levensboom" aangeboden in Tersoal. 

De groepen 7 van alle scholen krijgen de workshop " Met goud behangen" aangeboden in Sibrandabuorren. 

De groepen 8 van alle scholen krijgen de workshop " Met goud behangen" aangeboden in Tersoal. 

Helaas kunnen we niet bij alle workshops alle leerlingen " mengen" . Dit heeft te maken met het maximale aantal leerlingen dat aan een workshop kan meedoen. 

 

De eerste workshop is 20 september en de laatste vindt 3 oktober plaats. Mochten er rijders nodig zijn, dan krijgt u daar op tijd bericht over. 

 

De school vindt dit een prachtig initiatief en mooie manier om de leerlingen met elkaar te laten kennismaken terwijl ze creatief bezig zijn.