Schoolkeuze

De keuze voor een school is een belangrijke keuze. Het gaat tenslotte om een zo goed mogelijke basis voor de toekomst van uw zoon of dochter! Bij zo’n keuze gaat u dus niet over één nacht ijs. U wilt zich goed informeren over de mogelijkheden die er zijn voor uw kind.

 

U wilt dat uw kind op een plek terecht komt waar het zich thuis voelt en waar het goed onderwijs krijgt. Hierbij speelt ook uw eigen visie op ‘leren’ een belangrijke rol. U kijkt naar de kwaliteit van het onderwijs, maar ook naar andere zaken: opvangvoorzieningen, individuele aandacht, sfeer en bereikbaarheid.

 

Informatie

Odyssee biedt passend openbaar onderwijs voor elk kind. Onze locaties zijn goed gespreid over Sneek. Er is altijd wel een school bij u in de buurt. Al onze scholen organiseren open dagen die u met uw kind kunt bezoeken.

 

Daarnaast geven deze website en de websites van onze scholen een goede eerste indruk. Op al onze scholen kunt u terecht voor een kennismakingsgesprek. Welkom!

Hebt u een keuze gemaakt voor een school, dan kunt u uw kind daarna aanmelden.

 

Hoe aanmelden?

U kunt uw kind(eren) rechtstreeks aanmelden bij de school van uw keuze. De directeur verschaft telefonisch of in een persoonlijk gesprek de nodige informatie. Aanmelden gebeurt door het invullen van een speciaal formulier. Dit formulier krijgen ouders van de school waar ze hun kind inschrijven. Kijk ook op de websites van de scholen.